Време е за море! Всичките 12 зодии се натоварват в автобус

...
Време е за море! Всичките 12 зодии се натоварват в автобус
Коментари Харесай

Да се посмеем: Зодиите тръгват заедно на море

Време е за море! Всичките 12 зодии се натоварват в рейс и потеглят за морето. Вижте какво се случва оттова нататък...

По пътя

Овенът се нервира, че рейсът не върви по-бързо, а Дева се ядосва поради трохите, които е направил Скорпион, който скритом изяде сандвича. Стрелецът е поставил слънчевите очила, събул е джапанките и си е поставил краката на седалката пред него. Това ядосва Рака, който даже стартира да плаче.

Близнаците към този момент са трансформирали няколко статуса във Facebook: „ Отивамееее! ", „ Тръгнахмееее! ", „ Пристигнахмееее! ", „ Голям ваучър! ".

И по този начин – Скорпион яде, Рак плаче, Овен се нервира. Везните внимават да не се изцапат и общително молят Телец да стои надалеч от тях с този шоколад и сок, тъй като може да им изцапа бермудите.

Лъвът маха на всички, които вижда през прозореца, тъй като е уверен, че следят точно него. Козирог брои парите си и пресмята по какъв брой приблизително ще може да харчи дневно. Водолеят тества маската за гмуркане, а Рибите проспиват целия път.

„ Слава богу, пристигнахме! ":

Близнаците незабавно пускат статус във Facebook. Водолеят го харесва на мига. Овенът вече е в морето. Скорпионът влиза непосредствено в банята, където прекарва известно време, което кара Везните да чукат на вратата, тъй като желаят да си оправят прическата. Девата претърпява нервозен срив, тъй като в жилището е цялостен безпорядък и никой не се интересува от това.

Стрелецът заминава на обиколка на мястото, Телецът търси риба на скара, а Рак прави чорба за всички. Козирогът още един път си преброява парите и се пазари със притежателя на жилището. Лъвът е на терасата и гледа минувачите. Рибата най-сетне се разсънва и разсъждава за смисъла на живота.

„ Юхууу, ето ни на плажа ":

идващият статус на Близнаците нов статус в обществените мрежи, съпроводен със фотоси. На една от тях Девата не се вижда добре от огромната шапка с външна страна, само че пък за сметка на това изпъква кремът със слънцезащитен фактор 50. Вижда се и Рак, който е завит с плажна забрадка на анимационни герои.

Везните си демонстрират скъпия бански. Лъвът демонстрира съвършената си фигура, а Рибите не се виждат от огромния фотоапарат, който държат. Скорпионът е обърнал тил и е забранил да го отбелязват на фотоси във Facebook.

Водолеят снима с съоръжение за гмуркане, Козирогът вади трите книги от чантата, до момента в който Телецът вече се радва на сладоледа. Овенът го няма на фотосите, тъй като към този момент е преплувал 200 метра във вътрешността в морето.

„ Парти вечер "

Туитват Близнаците, само че този път без фотография, тъй като всички са червени като раци, като се изключи Девата. Телецът разпалва барбекюто, а Лъв твърди, че той знае по-добре по какъв начин става. Стрелецът кани всички съседи на купона, а на Скорпиона това не му харесва и се дръпва настрани.

Ракът слага в чиниите на всички плодове. Везните са с вечерно облекло и карат Рибите да ги снимат във всички пози. Водолеят предлага на следващия ден всички да отидат на курсове по гмуркане, или на подводен лов на риба, само че Козирог пресмята на таблета си дали това би било рентабилно. Овенът пак го няма – отпътувал е на нощно къпане.

Източник: dama.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР